Ahşap Piknik Masası; bulunduğu alanın özelliklerine bağlı olarak istenilen modelde ve ebatlarda yapılmaktadır.
Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli mimarlarımız, konusunda uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız.
Tüm ahşap ürünlerimizin imalatında 1.Sınıf AHŞAP kullanmaktayız.
Ahşap kamp masası yapımında kullanılan ahşap; Emprenye edilerek kurtlanma, böceklenme ve mavi-yeşil küflenmeye karşı dayanıklı hale getirilmiştir.
Piknik masalarında renk olarak kahverengi ve yeşil emprenye renkleri kullanılmaktadır.
Ahşap ya da metal malzemelerden yapılmış, kendine ait oturma birimleri bulunduran piknik masası modellerimiz, bahçenizde akşam serinliğinde oturup sohbet etmek, yemek yemek ve birlikte zaman geçirmek için ideal ürünlerdir.
Ayrıca şehrin trafiğinden ve stresinden uzaklaşmak için kendilerini piknik ve kamp alanlarına yönelten insanların bu alanlarda en çok kullandıkları ürünlerden biri olan piknik masalarının Tüm dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen, piknik masası çeşitlerimiz parklarda, bahçelerde ve piknik alanlarında kullanıcılara yılın her ayı değerlendirebilecekleri mekanlar oluşturmaktadır
Yaşam standartlarınızı yükseltecek ahşap ev imalatını gerçekleştiren YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ahşap yapılar üretimleri sırasında kaliteli ağaçlar kullanarak uzun yıllar yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
AHŞAP PİKNİK MASASI YPPM005 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :