Ahşap Sekizgen  ve altıgen Kameriye İmalatı; bulunduğu alanın özelliklerine bağlı olarak kare, dikdörtgen, altıgen ya da sekizgen gibi geometrik şekillerde ve istenilen ebatlarda  yapılmaktadır.

 Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli  mimarlarımız, konusunda  uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız.

Ahşap sekizgen ve altıgen çardak yapımında kullanılan ahşap;  Emprenye edilerek kurtlanma, böceklenme ve mavi-yeşil küflenmeye karşı dayanıklı hale getirilmiştir.  Üstleri kapalı, yanları açık olan ve dekorasyonu oturma grupları ile tamamlanan kamelya çeşitlerimiz yapıldığı alana ve çevreye estetik bir görünüm kazandırır.

Ahşap sekizgen veya altıgen  kamelya, çardak, gazebo,  yağışlı ilkbahar aylarında yağmurdan, sıcak yaz aylarında ise güneş ışınlarından koruyarak keyifli zaman geçirmenizi sağlayan basit ve kullanışlı yapılardır.

Ev, villa, site, okul, fabrika bahçeleri, parklar, mesire yerleri ve tatil yöreleri gibi açık ve toplu yaşam alanlarının vazgeçilmez bir ürünüdür.

Yaşam standartlarınızı yükseltecek ahşap ev imalatını gerçekleştiren YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ahşap yapılar üretimleri sırasında kaliteli ağaçlar kullanarak uzun yıllar yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com  mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz

 

Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
YAPRAK AHŞAP 6 KÖŞELİ ÇİGT ÇATILI KAMELYA 008 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :