Ahşap Kameriye Modeli yağışlı ilkbahar aylarında yağmurdan, sıcak yaz aylarında ise güneş ışınlarından koruyarak keyifli zaman geçirmenizi sağlayan basit ve kullanışlı bir yapıdır.
Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli mimarlarımız, konusunda uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız.
Kullanışlı olmasının yanında son teknoloji üretim teknikleri ile üretilen Kamelya Çeşitlerimiz yapıldığı alana ve çevreye Estetik bir görünüm kazandırır.
Kare Ahşap Kameriyeler alanınızın şekline bağlı olarak farklı ölçülerde, dikdörtgen, altıgen veya sekizgen olarak tasarlanabilmektedir. Kamelya ölçüsü ve modeline göre kamelya maliyeti değiştirilerek fiyat güncellemesi yapılmaktadır.
Çardaklar açık alan kullanımına göre tasarlandığı için Kare Çardak İmalatı dış ortam koşullarına dayanıklı ürünlerden yapılmaktadır. Ahşap Çardak Malzemelerimiz 1. sınıf, kurtlanma, böceklenme ve çürümeye karşı dayanıklı emprenyeli sarıçamdır
Emprenye işlemine göre renk alan kamelya için kahverengi ve yeşil emprenye alternatifleri sunulmaktadır.
Ayrıca Ahşap Kare Çardaklar isteğe bağlı olarak bahçe tasarımınıza uygun şekilde dilediğiniz renkte dış cephe boya ile renklendirilebilir. Tercih edilen boya rengi ve özelliklerine göre çardak maliyeti değiştirilerek fiyat güncellemesi yapılmaktadır.
Yaşam standartlarınızı yükseltecek ahşap ev imalatını gerçekleştiren YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ahşap yapılar üretimleri sırasında kaliteli ağaçlar kullanarak uzun yıllar yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz
Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
YAPRAK AHŞAP 4 KÖŞELİ ÇİFT ÇATI KAMELYA 006 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :