Dış mekan ahşap çöp kovaları ve sigara külleri, çevremizin temiz ve derli toplu olması sağlar, insanları daha bilinçli hareket etmeye yöneltir.
Ahşap malzeme kullanılarak TSE Standartlarında Üretimi yapılan ahşap dış mekan çöp kovaları ve küllüklerimiz sağlam, doğa dostu ve estetiktir.
Ahşap kaplama dış mekan çöp kovaları ve küllükleri çevreye uyumludur. Ağırlıkları bakımından son derece hafif olup taşınabilir özelliktedir.
Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli mimarlarımız, konusunda uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız
Ahşap çöp kutusu imalatında 1. sınıf ahşap malzeme kullanılmaktadır. Üretimde kullandığımız tüm ahşap malzeme emprenye edilmiş olup yeşil küflenme, böceklenme ve olumsuz dış hava koşullarına karşı dayanıklı hale getirilmiştir. Dekoratif ahşap dış mekan çöp kovalarının metal aksamları gazaltı kaynak makinesi marifetiyle kaynak işlemi yapılıp gerekli temizlik işleminden geçirilerek elektro statik toz boya ile fırın boyama işlemine tabi tutulmuştur.
Ahşap dış mekan çöp kovası renkleri çoğunlukla yeşil ve kahverengi emprenye renkleri tercih edilmekle beraber isteğe bağlı olarak beyaz renk dahil tüm ahşap katalog renkleri uygulanır. Ahşap imalatımızda emprenye katkılı su bazlı boya kullanılmaktadır.
Yaşam standartlarınızı yükseltecek ahşap ev imalatını gerçekleştiren YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ahşap yapılar üretimleri sırasında kaliteli ağaçlar kullanarak uzun yıllar yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz
Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
AHŞAP ÇÖP KOVASI 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :