Ahşap Pergole İmalatı ; bulunduğu alanın özelliklerine bağlı olarak istenilen modelde ve ebatlarda yapılmaktadır.
Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli mimarlarımız, konusunda uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız.
Tüm ahşap ürünlerimizin imalatında 1.Sınıf Sarıçam kullanmaktayız.
İsteğe bağlı olarak park pergole modelleri için ladin, irokko, larex, teak vb. ağaç türlerinde üretim yapılmaktadır.
Masalı pergole yapımında kullanılan ahşap; Emprenye edilerek kurtlanma, böceklenme ve mavi-yeşil küflenmeye karşı dayanıklı hale getirilmiştir.
Ahşap ya da metal malzemelerden yapılmış, üstü açık veya yarı açık, altında kendine monte edilmiş oturma birimleri bulunduran ve üzerine bitki sardırabileceğiniz pergole modellerimiz ile bahçenizde dört mevsim boyunca kullanılacak alanlar elde edebilirsiniz.
Tüm dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen ahşap pergole çeşitlerimiz parklarda ,yürüyüş yollarında, ve kaldırımlarda kullanıcılara yılın her ayı değerlendirebilecekleri mekanlar oluşturmaktadır.
Ev, villa, site, okul, fabrika bahçeleri, parklar, mesire yerleri ve tatil yöreleri gibi açık ve toplu yaşam alanlarının vazgeçilmez bir ürünüdür.
Yaşam standartlarınızı yükseltecek ahşap ev imalatını gerçekleştiren YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ahşap yapılar üretimleri sırasında kaliteli ağaçlar kullanarak uzun yıllar yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz
Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
AHŞAP PERGOLE YPPV001 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :