DOĞANIN EN RENKLİ TONLARI GOLDEN COLLECTION’DA

Zemin döşemelerinde, yaşam alanlarına fonksiyonel ve estetik ortamlar sunan Peli Parke; ‘Golden Collection’a eklediği yeni renk ve desen seçenekleriyle mekanları şıklaştırıyor.

Doğal hayatı, zarafetle zemine uygulamalarına taşıyan Peli Parke, Golden Collection’la çıtayı yükseltti. Üzerinden mevsimler geçmiş, mis gibi bahar yağmurlarını içine çekmiş ahşap görüntüsüne sahip olan Peli Parke Golden Collection, laminat parke ile mekana ruhunu da taşıyor.

Van Kahve, Van Gri, Bal Meşe, Beyaz, Sonsuz Çam Beyaz, Porsuk ile Antik Çam adlı parke seçenekleri bulunan Golden Collection’a Çaykara Meşe, Kumlu Meşe, Modern Kestane, Ladik Meşe, Akmeşe ile Kömür Meşe renk ve desenleri de eklendi.

Doğanın tüm sıcaklığını ve doğallığını, şıklıkla muhafaza eden Golden Collection kullanıcılarına ekonomik çözümlerin yanı sıra üstün parke temizliği ve kolaylığı da sağlıyor. Standart ölçüsü ve 4 tarafına açılmış mikro derz paneller sayesinde zemin bütünlüğünü size daha çok hissettiriyor. Parke koleksiyonu ıslak zeminler haricinde tüm iç mekanlarda kullanılabiliyor.

Zengin renk seçeneği ile üretilen Golden Collection, tercih edildiği zemin uygulamalarını kusursuz bir ahenk oluşturarak mekanınızı seçkin kılıyor.