Firmamız ahşap ürünleri konusunda 20 yıllık tecrübeli elemanları ile birlikte siz değerli müşterilerimize hizmet sunmak için  8 yıldır sektörde YAPRAK AHŞAP YAPI  ÜRÜNLERİ VE EMPRENYE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ   adı altında hizmet vermektedir. Gelişen teknolojiyle harmanlayıp çevre dostu bilinciyle tüketiciye sunmayı başarmış bir firmadır.


   YAPRAK AHŞAP YAPI  ÜRÜNLERİ   olarak kurumsal vizyonumuz yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, müşteri ile bütünleşmeyi ön planda tutan, insanlığa ve evrensel değerler olan sorumluluklarını gerçekleştirmekte üzerine düşen görevleri yerine getirmeye özen gösteren, çalışanları da ailenin bireyleri olarak kabul edip bu aile içinde kurumsallaşmayı bir ülke haline getiren, her türlü çalışmanın fikirlerine değer verip, katılımcı bir yönetim seklini benimseyen bir şirket olarak varlığımızı sürdürmektir.


   YAPRAK AHŞAP YAPI  ÜRÜNLERİ    olarak kurumsal misyonumuz yaptığımız yatırımlarla ülkemizin insanına daha çok istihdam yaratmak ve ülkemiz ekonomisine daha faydalı olabilmek için ürünlerini gelişen teknoloji ve kişisel birikimleriyle yoğurarak dünya piyasalarında söz sahibi olmaktır. Firmamız, çalışanlarımıza teknik eğitimler vererek daha verimli ve güvenli çalışma yöntemleriyle ilgili sürekli eğitim almalarına imkan sağlamakta olup, AR-GE çalışmalarına büyük önem vermektedir.

   Trabzon  Akoluk mevkiinde kurulu olan imalathanemiz de ahşap üretiminin en yüksek teknolojisine sahip  olup bölgemize ve diğer illere hizmet vermekteyiz..

   YAPRAK AHŞAP YAPI  ÜRÜNLERİ    sadece üretimle kalmayarak, üretim ve hizmetlerini kaliteden ödün vermeden, uygun fiyat anlayışıyla Değirmendere mevkiinde açmıs olduğu Showroom  Mağazası ile  nihai tüketicilere  hizmet sunmaktadır.

   Ahşabın tüm yönleri ve güzelliklerini ortaya çıkartıyoruz...

 

Yaprak Ahşap Showroom

Yaprak Ahşap Showroom

Yaprak Ahşap Showroom

Yaprak Ahşap Showroom

Yaprak Ahşap Showroom